radaronline.ir

کد خبر: ۸۹۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۹-23 November 2013
سير خرد شده                     يك حبه 
فلفل دلمه‌اي سبز يا قرمز       يك عدد
روغن زيتون        شش قاشق سوپخوري

 آبليمو      چهار قاشق سوپخوري

 سينه مرغ (پوست‌كنده بدون استخوان)     300 گرم

 

 كدوي كوچك                      يك عدد

 پياز كوچك                         دو عدد

 نمك و فلفل سياه               به ميزان لازم

 طرز تهیه :                                                                                                                                                           

در يك كاسه كوچك روغن زيتون، آبليمو، سير را مخلوط كرده، نمك و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم. كدو و سينه‌‌مرغ را در قطعات مكعبي 5 سانتي متري خرد كنيد. فلفل دلمه‌اي را نيز ورقه كنيد.
 
داخل سيخ‌هاي كباب، به ترتيب يك تكه كدو، پياز، فلفل دلمه‌اي و تكه‌اي مرغ قرار دهيد. سيخ‌ها را داخل يك بشقاب گذاشته، سسي را كه در ابتدا تهيه نموده ايد به وسيله قلم مو روي سيخ‌ها بماليد تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذاريد نيم ساعت بماند. كباب‌ها را زير گريل يا روي كباب پز قرار دهيد تا زماني كه نرم شوند. سيخ‌ها را برگردانيد تا طرف ديگر نيز بپزد. اين كباب را گرم سرو كنيد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: