radaronline.ir

کد خبر: ۸۹۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۱-23 November 2013
ارسالی از : لیلا پارسیان

مواد لازم:                                                                                                          

 كره      200 گرم

 شكر   دو پيمانه

 تخممرغ  شش عدد

 پودر بادام   دو قاشق سوپخوري

 وانيل    1  قاشق چايخوري

 آرد   سه پيمانه

 بيكينگپودر  1 قاشق چايخوري

 پنير خامهاي        200 گرم

 كمپوت هلوي كاملا خردشده     دو پيمانه

طرز تهيه:                                                                                                

در يك كاسه بزرگ كره و شكر را هم بزنيد تا كرم رنگ شود (سه دقيقه) سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه كنيد. در ادامه مخلوط پودر بادام، وانيل آرد و بيكينگپودر را به مواد بيفزاييد و در نهايت پنير خامهاي را به همراه هلوهاي خردشده آرامآرام به مواد اضافه كنيد و در قالب بريزيد و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت قرار دهيد.

نكته:

\ روي كيك را ميتوان با كرمي كه از آب كمپوت تهيه كردهايد تزئين كنيد.


 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: